Accueil > Beginpagina > Activiteiten > Festival « Van alle genders thuis ! » > 2017 > 18/11/17 - Openingsavond : Genres Pluriels viert het 10 jarig bestaan !

18/11/17 - Openingsavond : Genres Pluriels viert het 10 jarig bestaan !

Publié le 4 novembre 2017

Wanneer ? Zaterdag 18 november 2017, 20u00-00u00
Waar ? RainbowHouse Brussels : Kolenmarkt, 42 – 1000 Brussel
Toegangsplan

Inlichtingen
 per mail : festival@genrespluriels.be

Het is nu 10 jaar dat Genres Pluriels de rechten van transgender en intersex personen in Brussel en België ondersteund en verdedigd. Gedurende deze 10 jaar, dankzij de medewerking van onze steeds talrijkere leden, sympathisanten en bondgenoten, studenten en stagair*e*s, welke een deel van de weg met ons afgelegd hebben, onze militante partners, professionelen, academici en instituten, hebben we personen kunnen ontvangen en helpen, het publiek kunnen informeren, concrete acties betreffende het gezondheidsdomein, juridische domein, wetgeving, jongeren en opleiding tot stand kunnen brengen, en de media kunnen sensibiliseren.

10 jaar van projecten, ontmoetingen, aventuren, vreugde, eisen, twijfel en invraagstellingen en vooral rijke en gevariëerde samenwerkingen die ons toestaan om vooruit te gaan zonder ons doel uit het oog te verliezen om in een netwerk te werken met alle actors van een maatchappij die openstaat voor de diversiteit van de menselijke en culturele identiteiten.

Het is niet onze bedoeling het daarbij te laten maar voordat we een nieuw decennium (en meer !) ingaan, nodigen we jullie uit om dit moment met ons te vieren in het kader van ons festival “ Van alle Genders thuis !”

Sluit jullie bij ons aan in het RainbowHouse van Brussel op zaterdag 18 november 2017 vanaf 20u. Dit evenement zal gevierd worden zoals het hoort, met bubbels, speeches, bedankingen en enkele verrassingen, dit alles in een feestelijke en gemoedelijke sfeer.

We hopen dat jullie talrijk en gepassioneerd zullen komen !

Het Team van Genres Pluriels